Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3DConnexion CadMouse Pro (3DX700080)
50.212 Ft
43.032 Ft
14%
Menny.:pcs

3DConnexion CadMouse Pro (3DX700080)

50.212 Ft
43.032 Ft
14%
Menny.:pcs

Cikkszám: 3DX700080

Gyártói cikkszám: 3DX-700080

Gyártó cikkszám: 3DX-700080
Gyártó: 3DConnexion
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Technikai adatok

 • Egér

  • Csatlakozófelület: USB A típus

  • Gombok száma: 7

  • Görgő típusa: Görgő

  • Billentyűk típusa: Nyomógombok

  • Görgők száma: 1

  • Görgetés iránya: Függőleges

  • Programozható egérgombok: Igen

  • Programozható gombok száma: 5

 • Kialakítás

  • Termék színe: Fekete

 • Rendszerigény

  • Támogatott Windows operációs rendszerek: Windows 10;Windows 8.1

  • Támogatott Mac operációs rendszerek: Mac OS X 10.11 El Capitan; Mac OS X 10.12 Sierra; Mac OS X 10.13 High Sierra; Mac OS X 10.14 Mojave; Mac OS X 10.15 Catalina; Mac OS X 10.15.3 Catalina

Leírás

3DConnexion CadMouse Pro

3Dconnexion CadMouse Pro

3Dconnexion CadMouse Pro a CAD szakemberek számára

A CadMouse Pro egy a szakma által is elismert különleges egér a tervezők és mérnökök számára. Úgy tervezték, hogy még hosszú órákon át is igazán kényelmes legyen a használata, ez a teljes méretű vezetékes egér a 3Dconnexion cég kivételes precíziós technológiáját alkalmazza rendkívül csendes működéssel. A 3Dconnexion CadMouse Pro vezetékes egér összesen 7 gombbal érkezik, páratlan minőségű kapcsolói pedig ellenállnak akár 50 millió kattintásnak is. A precíz optikai érzékelő 7200 DPI felbontással dolgozik.

3Dconnexion CadMouse Pro

A 3Dconnexion CadMouse Pro egér főbb jellemzői

 • Csúcs-minőségű egér munkavégzéshez
 • 7 gomb (beleértve a különleges középső egérgombot, 5 programozható gomb)
 • Tökéletesen ergonomikus kialakítás a sok órányi használathoz
 • Funkciók optimalizálása CAD alkalmazásokhoz
 • A 3Dconnexion CadMouse Pro élettartama meghaladja az 50 millió kattintást
 • Könnyű hozzáférés a parancsokhoz és funkciókhoz a körmenün keresztül
 • A 3Dconnexion CadMouse Pro optikai érzékelőt használ 7200 DPI felbontással

Gomb szakembereknek

A 3Dconnexion CadMouse Pro egér középső gombját kifejezetten a CAD felhasználók számára készítették. Ennek a középső gombnak a segítségével azonnali hozzáférést élvezhetsz a fontos funkciókhoz.

3Dconnexion CadMouse Pro

A CadMouse Pro nagyszerű kényelmet nyújt

A 3Dconnexion CadMouse Pro egér formáját úgy alakították ki, hogy a kezed ideális pozícióban legyen a használata közben és ne érje túlzott terhelés az izmokat és az ízületeket.

3Dconnexion CadMouse Pro

Hüvelykujj támasz

A 3Dconnexion CadMouse Pro egér büszkélkedhet egy praktikus hüvelykujj támasszal is a természetes és stabil kézben tartás érdekében.

3Dconnexion CadMouse Pro

CadMouse Pro homorú gombbal

A 3Dconnexion CadMouse Pro egér 3 fő gombja konkáv, ez gondoskodik az ujjak ideális pozíciójáról.

3Dconnexion CadMouse Pro

CadMouse Pro egér rendkívül érzékeny görgővel

A CadMouse Pro vezetékes egér a jól ismert Smart Mouse Wheel 2 görgővel és a Smart Scroll firmware mikro-programmal rendelkezik. Az éppen végzett tevékenységeknek megfelelően különböző fejlett görgetési módokat kínál. A CadMouse Pro egér görgő viselkedése mindig a szoftver szerint változik szükség szerint, ezáltal a használata a lehető legpontosabb.

 

3Dconnexion CadMouse Pro    3Dconnexion CadMouse Pro

 • Egyedülálló Smart Mouse Wheel 2 görgő

  Amennyiben többoldalas dokumentumokkal dolgozol, minden bizonnyal nagyra értékelheted, hogy a CadMouse Pro vezetékes egér görgetési sebességét egy különleges görgő segítségével beállíthatod. Elérhető az intelligens sebesség és tétlenség beállítása, így egy adott dokumentumban minden fontos elemet megtalálhatsz a CadMouse Pro egérrel.

 • A CadMouse Pro a QuickZoom funkciót használja

  A QuickZoom funkcióval teljesen intuitív módon dolgozhatsz a CadMouse Pro egérrel. A nagyujjad alatt elhelyezkedő oldalsó gombok megnyomásával ráközelíthetsz vagy távolíthatsz a kurzor pozíciójára az ábrákon vagy a 3D modelleken. Tartsd lenyomva a CadMouse Pro gombját a közelítés mértékének finomhangolásához.

 

3Dconnexion CadMouse Pro vezetékes egér kiváló pontossággal és teljesítménnyel

A 3Dconnexion CadMouse Pro egér 7200 DPI felbontású, nagy precizitású optikai érzékelőt alkalmaz. Segítségével mindig precízen végezheted el a a kurzor mozgatását az adott projekten vagy modellen. A 3Dconnexion CadMouse Pro egér emellett politetrafluoretilén lábakkal készült, amelynek hála Te is megtapasztalhatod az egér sima mozgását és nagyszerű irányítását.

CadMouse Pro ergonomikus kialakítással és hosszú élettartammal

A 3Dconnexion elkötelezett a kényelmes és egészséges munkavégzés mellett, pontosan ezért a CadMouse Pro egeret optimális ergonomikus formatervezéssel készítették el, amelyet stílusos megjelenés, hatékonyság és csendes működés egészítenek ki. Döntött formája és a hüvelykujj számára kialakított támasza lehetővé teszi az egér természetesebb kézben tartását illetve a kéz természetesebb pozícióját. A CadMouse Pro kapcsolókat úgy tervezték, hogy ellenálljon akár 50 millió kattintásnak. Az alacsony súrlódású politetrafluoretilén lábak gondoskodnak a CadMouse Pro egér sima és precíz mozgásáról hosszútávon is.

3Dconnexion CadMouse Pro

A CadMouse Pro könnyű hozzáférést biztosít a különböző funkciókhoz és parancsokhoz

A CadMouse Pro vezetékes egér egyedülálló Top Button gombbal készült, amellyel megnyithatod a gesztusvezérlésű vagy testre szabható, adott alkalmazásra vagy környezetre jellemző körmenüt. Ennek hála gyors hozzáférést kapsz a kedvenc parancsaidhoz a CadMouse Pro egér gesztusvezérlésével. Használd a 3DxWare 10 szoftvert az elérhető kínálat testre szabásához.

3Dconnexion CadMouse Pro

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu