Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Apple iPad Pro (M4) Tablet 13
772.229 Ft
712.990 Ft
8%
Menny.:pcs

Apple iPad Pro (M4) Tablet 13" Cellular 256GB Normál üveg, Asztrofekete (MVXR3HC/A)

772.229 Ft
712.990 Ft
8%
Menny.:pcs

Cikkszám: MVXR3HCA

Gyártói cikkszám: MVXR3HC/A

Gyártó cikkszám: MVXR3HC/A
Gyártó: Apple
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

iPad Pro 13 2024 256GB Cellular M4 - asztrofekete

Ez a hasznos Apple iPad Pro 13" (2024) tablet hűséges társad lesz, amelynek kompakt mérete miatt könnyen elfér a kezedben, egy kisebb táskában vagy hátizsákban. Lehetővé teszi az internet használatát, fényképek és videók készítését, továbbá számos praktikus alkalmazást is használhatsz, vagy játszhatsz is. A tablet 13" méretű kijelzővel rendelkezik, amely munkához és tanulmányi célokra egyaránt népszerű. A játékok rajongói vagy a filmek szerelmesei is találnak kedvükre való szórakozást. 9 magos Apple M4 10-magos GPU-val processzor biztosítja a rendszer zökkenőmentes működését. A RAM mérete 8 GB. 256GB belső memóriát kínál a fájlok, fényképek és videók számára. Ez a memória lehetővé teszi, hogy korlátozások nélkül fényképezz vagy játssz. A megfelelő energiát 38,99 mAh. USB-C csatlakozóval készült. Ez a tablet az elsőrangú Apple iPad sorozathoz tartozik.

Tablet iPad Pro 13 2024 256GB Cellular M4 - asztrofekete ...

Tablet iPad Pro 13 2024 256GB Cellular M4 - asztrofekete ...

iPad Pro 13 2024 256GB Cellular M4 - asztrofekete tablet - lényeges jellemzők

 • Élvezd az audiovizuális tartalmakat eme Apple tableten!
 • 9magos processzor irányítja az összes műveletet és funkciót
 • A rendszermemória mérete 8 GB
 • 13" kijelzőt kapott
 • USB-C csatlakozóval látták el
 • A praktikus Apple iPad sorozathoz tartozik
 • A fő kamera felbontása 12 Mpx
 • A tabletet egy akkumulátor látja el energiával, amelynek kapacitása 38,99 mAh
 • Több mint hét órán át működőképes
 • WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot szeretteiddel
 • A tablet rendelkezik foglalattal egy eSIM típusú SIM kártya számára
 • 5G és 4G/LTE mobilhálózat teszi lehetővé az internet-hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást

Tablet iPad Pro 13 2024 256GB Cellular M4 - asztrofekete ...

Bárhol és bármikor fotózhatsz

Fotózáshoz a tablet 12Mpx felbontású fő (hátsó) kamerát és 12Mpx előlapi kamerát tartalmaz. Ezen Apple tablettel 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontású videókat készíthetszA rekesznyílás is befolyásolja a fénykép expozícióját. Ezen Apple tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/1,8, míg az elülső kamera fényereje f/2,4. Kisebb mélységélességet kínál, így lehetőség van a témára fókuszálni és a hátteret elmosni. 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 2160p (4K) 24fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps, 1080p (Full HD) 25fps és 2160p (4K) 25fps maximális felbontásra számíthatsz.

Tablet iPad Pro 13 2024 256GB Cellular M4 - asztrofekete ...

A hasznos Apple tablet elegendő memóriakapacitással rendelkezik

Ezen Apple tablet funkcióinak és műveleteinek zavartalan működését iPadOS operációs rendszer vezérli. A tablet által kínált RAM 8 GB méretű, amely 3D-s játékokat és virtuális valóságot is képes futtatni. 256 GB belső memóriát tartalmaz a fájlok, fényképek és videók számára, amely a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, és megfelel a nagyon terjedelmes adatok és alkalmazások tárolására is.

Ez a praktikus Apple tablet többféle kommunikációs lehetőséget tesz lehetővé

WiFi, Bluetooth és GPS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot a külvilággal. A WiFi-képes mobileszköz lehetővé teszi a vezeték nélküli internethálózatokhoz való csatlakozást, ami gyors internet-hozzáférést jelent olyan helyeken, ahol van elérhető jel. A Bluetooth technológia használatával a tablet vezeték nélkül csatlakoztatható különböző eszközökhöz, megkönnyítve a vezetékes kapcsolat nélküli kommunikációt és adatmegosztást. A GPS lehetővé teszi, hogy a műholdak jeleit felhasználva pontosan meghatározza a készülék helyét. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a tablet pontos földrajzi helymeghatározást kapjon, ami hasznos a navigációhoz és más alkalmazásokhoz. A tablet rendelkezik foglalattal egy eSIM típusú SIM kártya számára. 5G és 4G/LTE mobilhálózat teszi lehetővé, hogy gyorsan hozzáférj az internethez, e-maileket küldj és fogadj, multimédiás tartalmakat, alkalmazásokat tölts le, stb. , és a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalmak megtekintése vagy a videohívásokon keresztül történő kapcsolódás teljesen zökkenőmentes és gyors lesz.

Tablet iPad Pro 13 2024 256GB Cellular M4 - asztrofekete ...

Tablet iPad Pro 13 2024 256GB Cellular M4 - asztrofekete ...

A hozzáadott funkciók növelik a használat kényelmét

Tedd teljessé mindennapjaidat ezzel az előnyös Apple tablettel! A környezettel való interakció tekintetében nagyon hasznos érzékelő például a remek mozgásérzékelő, giroszkóp, fényérzékelő és légnyomásmérő. A barométer méri a légnyomást, és felhasználható a magasság meghatározására és más meteorológiai alkalmazásokhoz. A tablet beépített giroszkóppal rendelkezik, amely érzékeli a készülék helyzetét, és beállítja a képernyő tájolását, hogy a lehető legkellemesebb legyen a használata. A környezeti fényszintet egy fényérzékelő méri, amely ezután beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Ezzel optimális olvashatóságot nyújt, miközben energiát takarít meg, mivel az érzékelő sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu