Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
BRITA Maxtra Plus Hard Water Expert 4-Pack Maxtra Plus szűrőbetét 4 db (BRH1038704)
10.590 Ft
9.390 Ft
11%
Menny.:pcs

BRITA Maxtra Plus Hard Water Expert 4-Pack Maxtra Plus szűrőbetét 4 db (BRH1038704)

10.590 Ft
9.390 Ft
11%
Menny.:pcs
Gyártó cikkszám: BRH1038704
Gyártó: BRITA
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Csomag tartalma 4 szűrőbetét
Kiszerelés 4 db
Típus Szűrőbetét

Leírás

Brita Maxtra+ Pack

"A BRITA MAXTRA+ Pure Performance szűrőbetét, a speciális BRITA vízszűrő kancsókhoz használható. A Brita filter segítségével kb. 100 liter ivóvizet lehet szűrni (a mennyiség a víz keménységétől és minőségétől függ).Ahol naponta 2 liter vizet fogyasztanak el fejenként, hogy minden alkalommal a legjobb eredményt elérhesse, javasoljuk a MAXTRA+ vízszűrő betét cseréjét 4 hetente vagy 100 liter szűrt víz után. Az ajánlott határidő lejárta után, távolítsa el a szűrőkancsó fedelét, óvatosan emelje ki a tölcsért, majd mindkét oldalától fogva, húzza felfelé a vízszűrő betétet.Az új szűrőbetétek az összes Brita vízszűrő kancsókhoz illeszkednek, kivéve a 2012-ben gyártott, BRITA Classic kancsókat." A modern és okosotthonok elengedhetetlen kelléke ez a termék.

A MAXTRA+ technológia

"A BRITA MAXTRA+ Pure Performance szűrőbetétek az eredeti MAXTRA verziónak a frissített változatuk.A „MicroFlow” szűrő technológiával rendelkező MAXTRA+ szűrőbetétek, amelyekkel a BRITA kancsók rendelkeznek, minden alkalommal optimális eredményt nyújtanak, teljesítményük a németországi BRITA laboratóriumokban végzett ötéves kutatás eredménye. A BRITA MAXTRA+ Pure Performance szűrő használatával, a vízből el lesznek távolítva a klór, vízkő, ólom és réz szennyeződések. A tea és kávé íze - akár forró, akár hideg- láthatóan javulni fog, ha a felhasznált vizet a MAXTRA+-al szűrjük. A szűrt víz használatának köszönhetően a vízkő nem fog többé lerakodni a házi elektromos készülékekre, ezáltal meghosszabbodik az élettartamuk. A MAXTRA+ gazdaságos és környezetbarát alternatívát kínál az ivóvíz fogyasztásra, mivel a szűrőbetétek 100%-ban újrahasznosíthatóak." Jól jöhet egy okosotthonban a konyhai kis eszközök használatakor, a vízkőlerakódás megelőzésének érdekében.

Brita Maxtra+ Pack

Brita Maxtra+ Pack

Mi igazolja A MAXTRA+ szűrőbetétek hatékonyságát?

"A BRITA termékek teljes szűrési folyamatát és minőségét mind saját laboratóriumukban, mind olyan szervezetekben tesztelik, mint a híres TÜV SÜD, amely igazolta, hogy a BRITA termékek megfelelnek az európai élelmiszeripari szabványoknak.A MAXTRA+ szűrőbetétek használatát a UK Tea Akademy is ajánlja, mivel bebizonyosodott, hogy a MAXTRA+ szűrt vízzel készített tea és kávé aromája fokozódik."

Hogyan valósul meg, tulajdonképpen, a víz tisztítási folyamata?

Mi sem egyszerűbb! Egy viszonylag gyors, de egyáltalán nem felületes eljárással (kb. 1 perc alatt), ami a MAXTRA+ szűrőbetét négy alapösszetevőjének köszönhető, a vízszűrés gyerekjátéknak tűnik.

  • ● Az első brita szűrő megakadályozza a szennyeződések behatolását;
  • ● A kókuszból származó "Micro Carbon" részecskék eltávolítják a klórt és más szerves anyagokat, amelyek befolyásolhatják az ital ízét és illatát;
  • ● Az ioncserélő gyanta leszűri a fémeket és megakadályozza a vízkő lerakódását.
  • ● A víz át lesz engedve, a végső szűréshez, egy finomabb szitán, amely megtartja a legfinomabb nem kívánt részecskéket is.
  • ● A víz most már fogyasztásra kész!

Brita Maxtra+ Pack

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu