Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
BRITA MAXTRA PLUS PACK-4 MAXTRA PLUS SZŰRŐBETÉT 4 db (BRH1042547)
10.690 Ft
8.390 Ft
22%
Menny.:pcs

BRITA MAXTRA PLUS PACK-4 MAXTRA PLUS SZŰRŐBETÉT 4 db (BRH1042547)

10.690 Ft
8.390 Ft
22%
Menny.:pcs
Csomag tartalma: 4 szűrőbetét
 
Gyártó cikkszám: BRH1042547/ BRH1032285-eMAG
Gyártó: BRITA
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

 • A BritaMaxtra szűrőbetét élettartama 150 l/4 hét
 • Amennyiben a szűrt víz mennyisége nem éri el 4 hét alatt a 150 litert, a szűrőbetétet a szűrt víz mennyiségétől függetlenül is cserélni szükséges
 • A kancsó tetején lévő kijelző jelzi, amikor szükséges a csere
 • Eltávolítja a káros szennyeződéseket, klórt, nehézfémeket, növény védőszer maradványokat, és jelentősen lágyítja a vizet
 • A vízszűrő betét nem ad a vízhez szükségtelen adalékokat, ásványokat, megőrzi a víz természetes összetételét, ízét
 • Származási hely: Németország

Leírás

Brita Maxtra+ Pack

"A BRITA MAXTRA+ Pure Performance szűrőbetét, a speciális BRITA vízszűrő kancsókhoz használható. A szűrő segítségével kb. 100 liter ivóvizet lehet szűrni (a mennyiség a víz keménységétől és minőségétől függ).Ahol naponta 2 liter vizet fogyasztanak el fejenként, hogy minden alkalommal a legjobb eredményt elérhesse, javasoljuk a MAXTRA+ vízszűrő betét cseréjét 4 hetente vagy 100 liter szűrt víz után. Az ajánlott határidő lejárta után, távolítsa el a szűrőkancsó fedelét, óvatosan emelje ki a tölcsért, majd mindkét oldalától fogva, húzza felfelé a brita vízszűrő betétet. Az új szűrőbetétek az összes Brita vízszűrő kancsókhoz illeszkednek, kivéve a 2012-ben gyártott, BRITA Classic kancsókat."

A MAXTRA+ technológia

"A BRITA MAXTRA+ Pure Performance szűrőbetétek az eredeti MAXTRA verziónak a frissített változatuk.A „MicroFlow” szűrő technológiával rendelkező MAXTRA+ szűrőbetétek, amelyekkel a BRITA kancsók rendelkeznek, minden alkalommal optimális eredményt nyújtanak, teljesítményük a németországi BRITA laboratóriumokban végzett ötéves kutatás eredménye. A BRITA MAXTRA+ Pure Performance szűrő használatával, a vízből el lesznek távolítva a klór, vízkő, ólom és réz szennyeződések. A tea és kávé íze - akár forró, akár hideg- láthatóan javulni fog, ha a felhasznált vizet a MAXTRA+-al szűrjük. A szűrt víz használatának köszönhetően a vízkő nem fog többé lerakodni a házi elektromos készülékekre, ezáltal meghosszabbodik az élettartamuk. A MAXTRA+ gazdaságos és környezetbarát alternatívát kínál az ivóvíz fogyasztásra, mivel a brita szűrőbetétek 100%-ban újrahasznosíthatóak."

Brita Maxtra+ Pack

Brita Maxtra+ Pack

Mi igazolja A MAXTRA+ szűrőbetétek hatékonyságát?

"A BRITA termékek teljes szűrési folyamatát és minőségét mind saját laboratóriumukban, mind olyan szervezetekben tesztelik, mint a híres TÜV SÜD, amely igazolta, hogy a BRITA termékek megfelelnek az európai élelmiszeripari szabványoknak.A MAXTRA+ szűrőbetétek használatát a UK Tea Akademy is ajánlja, mivel bebizonyosodott, hogy a MAXTRA+ szűrt vízzel készített tea és kávé aromája fokozódik."

Hogyan valósul meg, tulajdonképpen, a víz tisztítási folyamata?

Mi sem egyszerűbb! Egy viszonylag gyors, de egyáltalán nem felületes eljárással (kb. 1 perc alatt), ami a MAXTRA+ szűrőbetét négy alapösszetevőjének köszönhető, a vízszűrés gyerekjátéknak tűnik.

 • ● Az első szűrő megakadályozza a szennyeződések behatolását;
 • ● A kókuszból származó "Micro Carbon" részecskék eltávolítják a klórt és más szerves anyagokat, amelyek befolyásolhatják az ital ízét és illatát;
 • ● Az ioncserélő gyanta leszűri a fémeket és megakadályozza a vízkő lerakódását.
 • ● A víz át lesz engedve, a végső szűréshez, egy finomabb szitán, amely megtartja a legfinomabb nem kívánt részecskéket is.
 • ● A víz most már fogyasztásra kész!

Brita Maxtra+ Pack

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu