Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Huawei SuperCharge Car Charger - Max 22.5W SE (CP36) (55034029)
6.894 Ft
5.605 Ft
19%
Menny.:pcs

Huawei SuperCharge Car Charger - Max 22.5W SE (CP36) (55034029)

6.894 Ft
5.605 Ft
19%
Menny.:pcs
Gyártó cikkszám: 55034029
Gyártó: HUAWEI
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

méret

30 mm × 75 mm

*Az adatok a Huawei laboratóriumából származnak. A tényleges adatok a konfigurációtól, a gyártási folyamattól és a mérési módszerektől függően változhatnak. Kérjük, tekintse meg a tényleges terméket.

súly

Nettó tömege körülbelül 32 g

*Az adatok a Huawei laboratóriumából származnak. A tényleges adatok a konfigurációtól, a gyártási folyamattól és a mérési módszerektől függően változhatnak. Kérjük, tekintse meg a tényleges terméket.

Dugó specifikációi

 • Megjelenési anyag: Alumínium ötvözet
 • szín: fekete
 • Terméktípus: autó töltő
 • Kimeneti interfész: USB Type-C/USB Type-A fúziós port × 1, fekete gumi mag
  USB Type-A × 1, fekete gumi mag

Kimeneti protokoll

 • USB Type-C1: Huawei SuperCharge gyorstöltési protokoll (SCP Type A, SCP Type B), szabványos UFCS protokoll, szabványos QC2.0 protokoll, szabványos PD3.0/PPS protokoll
 • USB Type-A1: Huawei SuperCharge gyorstöltési protokoll (SCP Type A, SCP Type B), szabványos UFCS protokoll, szabványos QC2.0 protokoll

Kábel specifikációk

Fekete 3A USB Type-A – USB Type-C 1,0 méteres adatkábel

csomagolási lista

Töltő × 1, biztonsági információk × 1, töltőkábel × 1, jótállási jegy × 1

*A tényleges méretek a konfigurációtól, a gyártási folyamattól és a mérési módszerektől függően változhatnak.

Egyéb információk

A fenti oldalakon található termékképek, videók és képernyőtartalom csak illusztráció. A tényleges termékhatások (beleértve, de nem kizárólagosan a megjelenést, színt, méretet) és a képernyőn megjelenő tartalmat (ideértve, de nem kizárólagosan a hátteret, felhasználói felületet, képeket, videókat) kissé eltérhet. Az eltéréseket a tényleges terméknél találja.

A fenti oldalakon szereplő adatok elméleti értékek, mind a Huawei belső laboratóriumaiból és meghatározott tesztkörnyezetekből származnak (kérjük, tekintse meg az egyes leírásokat). A tényleges használat némileg eltérhet a termékek, szoftververziók, használati feltételek és környezeti tényezők egyéni különbségei miatt. Vannak eltérések, kérjük, nézze meg a tényleges használatot.

A terméktételek, valamint a gyártási és ellátási tényezők valós idejű változásai miatt, a lehető legpontosabb termékinformációk, specifikációk és termékjellemzők biztosítása érdekében, a Huawei módosíthatja és felülvizsgálhatja a fenti szöveges leírásokat, képeffektusokat és egyéb tartalmakat az oldalakon valós időben, hogy megfeleljenek a tényleges termékteljesítménynek, specifikációknak, indexeknek, alkatrészeknek és egyéb információknak.

Amennyiben a fenti módosítások, kiigazítások szükségesek, külön értesítés nem történik.

Leírás

Huawei All-in-One Autós Töltő

Huawei all-in-one töltő

 • Több márka
 • több protokoll
 • Több eszköz
 • Több kábel kompatibilis

Támogatja a Huawei SuperCharge technológiát, és átesett a China Fusion Fast Charging UFCS protokoll tanúsítványán. Kompatibilis a PD, PPS, QC és más protokollokkal, és széles körben támogatja az eszközök gyorstöltését különböző rendszerekkel, például iOS/HarmonyOS / Android1. Támogatja az USB-A és USB-C kábel interfészt, és gyorsan tölthet különféle márkájú mobiltelefonokat, táblagépeket, órákat, fejhallgatókat, játékkonzolokat és egyéb eszközöket3, hogy megfeleljen az utazási és szórakozási igényeknek.

Támogatott protokollok:

 • SCP
 • UFCS
 • PD
 • PPS
 • QC

Huawei All-in-One Autós Töltő (Max. 25 W)

Többfunkciós töltés

Kétportos gyorstöltés, a vezetők és az utasok közösen. A kétportos egyidejű töltés 4 egyszerre két eszköz töltési igényeit is kielégítheti.

Kettős töltőporttal

Fusion port, kapcsoló igény szerint. Frissítse a konvergens portot, és szükség szerint váltson USB-A vagy USB-C kábelt5. Támogatja az egycsatornás gyorstöltési kimenetet, és többféle kábellel kompatibilis. Egy töltés kéznél van, kényelmes és gondtalan.

Integrált port

USB-C-ről USB-C-re, USB-C a Lightninghez, USB-A – USB-C, USB-A - MicroUSB-A a Lightninghez.

A fúziós port interferencia típusú, és csak egykábeles dugaszolható és kihúzható kimenetet támogat. Nem támogatja egyidejűleg a kétportos használatát. Kérjük, ne erőltesse a be- vagy kihúzást.

Intelligens beállítás a berendezés védelme érdekében

Az alumíniumötvözet test, a nagy hatékonyságú szerkezet és az intelligens chip csökkenti a magas hőmérséklet és a túltöltés kockázatát. Dinamikusan állítsa be a teljesítményt, csorgasson és töltsön finoman, amikor az akkumulátor lemerült, ezzel biztosítva a készülék akkumulátorának egészségét.

Intelligens beállítás

*A fenti oldalakon található termékképek és táblázatok csak illusztrációk, kérjük, tekintse meg a tényleges terméket.

Többféle biztonsági védelem a biztonságos utazás érdekében

Szigorúan kövesse a Huawei biztonsági előírásait, és 40 szigorú termékteszten essen át a termék minőségének biztosítása érdekében. Többféle biztonsági védelem védi utazását.

Biztonsági tesztek:

 • Szivargyújtó be- és kihúzási ellenállási tesztje: 3000 alkalommal6
 • Egyetlen USB interfész csatlakoztatási és kihúzási teszt
 • Bemeneti túlfeszültség/feszültségcsökkenés védelem
 • Kimeneti túlfeszültség/feszültségcsökkenés védelem
 • Túltöltés elleni védelem
 • Intelligens áramillesztés
 • Antisztatikus védelem
 • Kimeneti túláram védelem
 • Bemeneti túláram védelem
 • Kimeneti rövidzárlat elleni védelem
 • Túlmelegedés elleni védelem7
 • Shell égésgátló véde

lem

Különféle modellek, széles körben használtak

12V-24V széles kimeneti, és kompatibilis különféle típusú autók, üzleti terepjárók, buszok stb. szivargyújtó aljzataival. Utazáshoz egy is elég.

Különböző modellekhez

Mini karosszéria, utazáshoz teljesen feltöltve. Kompakt karosszéria, nem foglal helyet az autóban. A dupla portok maximális egyidejű kimeneti teljesítménye elérheti a 43 W-ot (25 W + 18 W), a gyorstöltési teljesítmény pedig a 9-et, amivel vezetés közben gyorsan feltölthető a készülék teljesítménye, és megszabadulhat az akkumulátor-üzemi szorongástól.

Mini méretű

3A USB Type-A – USB Type-C eredeti adatkábellel. A kétoldalas vezetőképes alumínium fólia stabilabbá teszi az adatátvitelt. Környezetbarát halogénmentes TPE égésgátló külső paplan, biztonságosabb a használata. Rozsdamentes acél interfész, homokfúvott nikkelezési eljárás, ellenáll a nyomásnak és a korróziónak.

 

 

Megjegyzés

1. A SCP, PD, PPS, QC, UFCS töltési protokollokkal kompatibilis mobiltelefonok, táblagépek, órák, fejhallgatók és egyéb eszközök töltésekor az eszköz töltési teljesítménye az általa támogatott töltési stratégiától függ (töltési protokoll, teljesítménykorlát, kábel). A stratégiák közötti különbségek összeférhetetlenséget okozhatnak, kérjük, nézze meg a tényleges helyzetet. Az iOS rendszer csak a PD protokollon alapuló eszközökkel kompatibilis, és egyes iOS eszközökhöz saját gyorstöltő kábelek szükségesek.

2. A fúziós port támogatja az USB-A vagy USB-C kábel egyetlen kimenetét, de nem támogatja az USB-A1 / USB-C1 egyidejű behelyezését és kimenetét.

3. A HUAWEI FreeBuds 3 és HUAWEI FreeBuds 2 fejhallgató töltődoboza nem ismeri fel az E-mark 5A vagy 6A USB Type-C -USB Type-C adatkábelt. Javasoljuk a szabványos 3.3A USB Type- C- USB Type -C használatát. C adatkábel. Az iOS csak az USB-C portos töltést támogatja, és egyes iOS-eszközökhöz saját gyorstöltőkábelre van szükség.

4. A kétportos kimeneti teljesítmény: Fusion port (USB-A1 vagy USB-C1): 25 W, USB-A2: 18 W

5. A fúziós port támogatja az USB-A vagy USB-C kábeleket, de nem támogatja az USB-A1 / USB-C1 egyidejű hozzáférést és kimenetet.

6. Az adatok a Huawei laboratóriumából származnak, kérjük, nézze meg a tényleges helyzetet.

7. Túlmelegedés elleni védelem, a töltő bizonyos mennyiségű hőt termel használat közben. Ha az üzemi hőmérséklet meghaladja a beállított biztonsági tartományt, automatikusan beállítja a kimeneti teljesítményt vagy leállítja a készülék töltését.

8. 12 V - 24 V szivargyújtó aljzat kimeneti feszültségű autókhoz alkalmas. Az autó konfigurációinak eltérései miatt összeférhetetlenség léphet fel. A tényleges használat az irányadó.

9. Ha egyidejűleg két portot használ, a fúziós port (USB-A1 vagy USB-C1) maximális kimeneti teljesítménye 25 W, az USB-A2 maximális kimeneti teljesítménye pedig 18 W.

10. Az ár csak tájékoztató jellegű, kérjük, keresse fel a Huawei Mall bevásárlóközpontját a konkrét árakért.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu