Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
LOGITECH G PRO (HERO) GAMING EGÉR USB (910-005441)
32.100 Ft
30.470 Ft
5%
Menny.:pcs

LOGITECH G PRO (HERO) GAMING EGÉR USB (910-005441)

32.100 Ft
30.470 Ft
5%
Menny.:pcs
Gyártó cikkszám: 910-005441
Gyártó: Logitech
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Jelátvitel Vezetékes
Egér típusa Optikai
Egér csatlakoztatása USB
Érzékenység 100 DPI
Gombok száma 6 db
Megvilágítás LED megvilágítás

Leírás

Logitech G Pro

PROFIK BEVONÁSÁVAL, GYŐZTESEKNEK KÉSZÜLT
A PRO játékhoz tervezett vezeték nélküli egér azért jött létre, hogy egyértelmű választás legyen a profi e-sportolók számára. A Logitech G több mint 2 éven át dolgozott több mint 50 profi játékos bevonásával azon, hogy megtalálják a tökéletes formát, súlyt és fogást, amelyet a LIGHTSPEED vezeték nélküli technológia és a HERO 25K érzékelő tesz teljessé. Így született meg a páratlanul nagy tudású és pontosságú játékhoz tervezett egér, amelyet használva előtted is megnyílik a győzelem esélye.

A LEGPONTOSABB JÁTÉKHOZ TERVEZETT ÉRZÉKELŐNK
A profi e-sportolók még nagyobb sebességre és pontosságra vágynak, és ez a Logitech G törekvéseivel is egybecseng. Az új generációs, játékhoz tervezett HERO 25K érzékelő pedig átvette a vezető szerepet a játékok világában. A HERO 25K-t úgy optimalizáltuk a PRO vezeték nélküli egérhez, hogy több mint 400 IPS sebességgel, mégis csúszkálás nélkül legyen képes nyomon követni az őrülten gyors mozgásokat. A HERO 25K mindenfajta érzékenység mellett képes a csúcsteljesítményre: nulla simítás, gyorsítás, illetve 100 és 25,600 DPI közötti szűrés jellemzi. A HERO 25K érzékelő elődeihez (pl. a PMW3366 modellhez) képest tizedannyi áramot fogyaszt, így könnyebb az akkumulátora, és megnőtt az akkumulátor üzemideje. A profik a lehető legjobbat érdemlik – és a legjobbat HERO 25K-nak hívják.

RENDKÍVÜL KÖNNYŰ
A Logitech G által legutóbb kigondolt belső vázas kialakítás hihetetlenül alacsony, mindössze 80 grammos súlyt eredményezett. A döbbenetesen vékony, mindössze 1 mm vastag külső héj innovatív, létravázas kialakítással készül, így a versenykörülményeknek megfelelő erősséget és szerkezeti stabilitást nyújt.
A speciális LiPo akkumulátor elképesztően hosszú üzemidőre képes és könnyű: így mindvégig problémamentes és gondtalan lesz a vezeték nélküli játék. Ha feltöltöd a verseny előtt, meg is feledkezhetsz róla, amíg játszol.

6 PROGRAMOZHATÓ GOMB
A kivehető bal és jobb oldalgombok igazán kétkezessé teszik a PRO vezeték nélküli egeret, és így a profik maguk szabhatják meg, hogy hány oldalgombot szeretnének – nullától négyig. A DPI gomb az akaratlan DPI-váltásokat megelőzendő, az egér alján helyezkedik el. A Logitech G PRO játékhoz tervezett vezeték nélküli egér akár azonnal is használható a gyári beállításokkal, de a Logitech G HUB segítségével teljesen személyes igényeire szabható.

LIGHTSYNC RGB
A PRO vezeték nélküli egér kb. 16,8 millió színnel szabható testre, ezáltal viselheti csapata színeit, személyre szabhatja beállításait, vagy összehangolhatja a Logitech G más termékeivel. A LIGHTSYNC emellett a következő funkciókkal is rendelkezik: a játékbeli eseményekre reagáló játékvezérelt fényhatások, hangvizualizáció, képernyőszín-mintavételezés, és még sorolhatnánk. Programozd bele mindet az G HUB segítségével!

BEÉPÍTETT MEMÓRIA
A beépített memória segítségével az G HUB-t használva beállításaidat közvetlenül az egérre mentheted, így a versenyen használt rendszerben is egyszerűen és gyorsan elérheted őket. Az egereden megadott beállítások otthon és a színpadon egyaránt egységesek lesznek. Felejtsd el az egyedi szoftverek telepítését és beállításaid újrakonfigurálását! Inkább merülj el a játékban.

MECHANIKUS GOMBFESZÍTŐ RENDSZER
A PRO vezeték nélküli egérnél a legújabb főgomb-kialakítási eljárásokat alkalmaztuk. Egy fémrugó segítségével, amely megfeszíti a jobb és a bal egérgomb kettéválasztott fedőlemezét, csökkenteni és finomítani tudtuk a lenyomódási távolságot és a (kattintáshoz szükséges) működtetési erőt. Így minden kattintás hihetetlenül pontos, egységes és feszes érzéssel jár.

TARTÓS TELJESÍTMÉNY
A Logitech 35 évnyi mérnöki, gyártói és tesztelői tapasztalatával készült PRO vezeték nélküli egér úgy készült, hogy megfeleljen a profi e-sportolók elvárásainak gyakorlás és versenyzés közben egyaránt. A PRO egér felületére tartós, jó fogást adó bevonat került. Talpa a tesztelés során több mint 250 km-nyi használatnak is ellenállt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu