Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Mill SENSE intelligens levegőminőség érzékelő, fehér, 1db
27.790 Ft
20.990 Ft
24%
Menny.:pcs

Mill SENSE intelligens levegőminőség érzékelő, fehér, 1db

27.790 Ft
20.990 Ft
24%
Menny.:pcs

Cikkszám: 501613

Gyártói cikkszám: SENSE

EAN: 7090019824240

Gyártó cikkszám: SENSE
Gyártó: Mill
Szállítási díj: 1.130 Ft

Leírás és Paraméterek

A jó beltéri levegőminőség a jó egészség előfeltétele. A Mill Sense folyamatosan tájékoztatja Önt és naprakészen tartja háztartása beltéri levegőminőségéről és klímájáról. Akár útközben, akár otthonában, egészséges beltéri körülményeket biztosíthat az ön és családja számára.

Egyszerű lépésekkel javíthatja a beltéri levegő minőségét, az első lépés a lehetséges problémák tudatosítása és annak megértése, hogy mit kell javítani.

Páratartalom
A túlzott páratartalom penészgombásodást okozhat, és asztmához és allergiához vezethet. A jó beltéri szellőzés ezért különösen fontos zuhanyzás, ruhaszárítás és/vagy főzés közben. A száraz levegő szintén problémás lehet, különösen télen. Ez olyan otthoni károkat okozhat, mint például a fapadló és a bútorok nyikorgása vagy repedezése. Az új építési technikáknak köszönhetően az új házakban a beltéri relatív páratartalom gyakran az ajánlott értékek alá csökken, ami részben a jó szigetelésnek köszönhető. A párásító/ párátlanító például megoldást jelenthet az ajánlott páratartalom elérésére a lakásban. Az ajánlott páratartalom: 30-60%. Maximális pontosság: relatív páratartalom érzékelő ±2,0% RH

TVOC
Az összes illékony szerves vegyületek (TVOC) a levegőben lévő vegyi anyagok és toxinok, amelyeket olyan mindennapi tárgyak bocsátanak ki, mint a festék, a bútorok és a tisztítószerek. Nagy koncentrációban károsak lehetnek, irritációt okozhatnak a szemben, az orrban és a torokban. Az expozíció szintjétől és hosszától függően a TVOC-k súlyosabb egészségkárosodást is okozhatnak a májban és a vesében. A Mill Sense a következő TVOC-okat méri: Alkoholok, aldehidek, ketonok, szerves savak, aminok, alifás és aromás szénhidrogének. Ajánlott TVOC-szint: < 220 ppb. Egy légtisztító például képes biztosítani, hogy a TVOC-szint az ajánlott értéken belül legyen.

Hőmérséklet
Az egészséges beltéri klíma a hőmérséklet állandóságával kezdődik. A beltéri hőmérséklet hatással van az egészségre (például a betegségek / légúti fertőzések megelőzésére), a teljesítményre és az általános komfortérzetre. A nem használt helyiségekben sem ajánlott teljesen kikapcsolni a beltéri fűtést, mivel a páratartalommal együtt penészesedéshez vezethet. Csatlakoztassa a Mill Sense-t például a Mill WiFi fűtőberendezésekhez a pontosabb hőmérséklet-szabályozás érdekében. A stabil, kényelmes hőmérséklet személyre szabható és a napi rutinokhoz igazítható. Ajánlott hőmérséklet: 18-25°C. Maximális pontosság: Hőmérsékletérzékelő ±0,15°C

ECO2
Az eCO2 a levegőben lévő szén-dioxid (CO2) becsült koncentrációs szintjére utal. A CO2 közepes vagy magas szintje fejfájást és fáradtságot okozhat, a magasabb koncentráció pedig hányingert, szédülést és hányást. Az eCO2 mérés a VOC mérésből kerül kiszámításra - ha jelentős VOC koncentráció van jelen, az eCO2 mérés magasabb lesz, mint a tényleges CO2 szint. Az ajánlott eCO2-szint fenntartásához fontos a jó szellőzés és a rendszeres szellőztetés. Ajánlott eCO2-szint: <1200 ppm. 

•    Beépített WiFi
•    Felhasználóbarát Mill app
•    Vezeték nélküli
•    Tölthető
•    Szín: Fehér
•    Működési hőmérséklet: 5-35 Celsius fok
•    Újratölthető: kb. 6 hónap működés (USB type C kábel a csomag része)
•    Termék méret (Sz x Mé x Ma cm): 7.0 x 3.0 x 7.0 cm
•    Modell: SENSE

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu